Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.hoogendoornauto.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Garagebedrijf Hoogendoorn hecht veel waarde aan de bescherming van Uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij
omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om Uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Garagebedrijf Hoogendoorn houdt zich in alle
gevallen aan de toepasselijke wet-en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

. Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
. Verwerking van Uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
. Vragen om Uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van Uw persoonsgegevens.
. Passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen, zodat de beveiliging van Uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
. Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
. Op de hoogte zijn van Uw rechten omtrent Uw persoonsgegevens, U hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Garagebedrijf Hoogendoorn zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van Uw persoonsgegevens. Indien U na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin
vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen, dan kan dit via onderstaande contactgegevens:
Garagebedrijf Hoogendoorn
Postbus 144
3350 AC Papendrecht
info@hoogendoornauto.nl
078-6150196
Contactpersoon: H.L. Hoogendoorn

Uw persoonsgegevens worden door Garagebedrijf Hoogendoorn verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

. Het aangaan van overeenkomsten
. Het vastleggen van onderhoudshistorie
. Het aangaan van arbeidsovereenkomsten

Voor bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van U vragen:

. Naam, Adres, Postcode, Woonplaats
. Telefoonnummer, E-mailadres
. Bankrekeningnummer, BSN
. Geslacht
. Werkzaam bij organisatie
. Voertuig kentekenplaat, Chassisnummer

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van
minderjarigen (personen Jonger dan 16 jaar) indien
daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door
de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

8ewaartermijn

Garagebedrijf Hoogendoorn bewaart persoonsgegevens
niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor
deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is
vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische
maatregelen genomen om persoonsgegevens van U te
beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben
wij de volgende maatregelen genomen:
. Verwerkersovereenkomsten gesloten
. Toegangsbeveiliging systeem
. Software up-to-date
. Bewustwordingstraining medewerkers

Rechten omtrent Uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering
van de persoonsgegevens welke we van U hebben. Tevens
kunt U bezwaar maken tegen de verwerking van Uw
persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of
door een van onze verwerkers. Ook heeft U het recht de door
U verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan
Uzelf of  direct aan een andere partij indien gewenst.
Wij kunnen U logischerwijs vragen om U te legitimeren
voordat wij gehoor geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht U een klacht hebben over de verwerking van
Uw persoonsgegevens, dan vragen wij U hierover met ons
contact op te nemen. Komt U hier niet met ons uit dan
vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft
het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit
Persoonsgegevens. Dit is de toezichthoudende autoriteit
op het gebied van privacy.

Als U naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of
opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons
op te nemen.

 

Verstrekking aan derden

De gegevens, die U aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

. Salarisadministratie
. Bestellen van auto’s

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin
uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van Uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door U verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken,
tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk
geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien U ons hier
schriftelijke toestemming voor geeft.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.